dimecres, 12 de gener del 2011

COL I PATATA

Segur que amb aquest nom us heu imaginat un plat molt poc elaborat i molt poc agraciat, eh???
un plat molt poc elaborat i molt poc agraciat, eh???
Doncs no, aquest plat me'l va ensenyar a cuinar la meva tieta, i us asseguro que si teniu infants per casa que no els agraden les verdures és la millor manera perquè en mengin i molt a gust!!!

Us indico els passos a seguir:

1. Fas bullir la col i la patata.
2. Mentre tant, fas un sofregit de ceba, tomàquet i vedella en una paella. Qui diu vedella diu qualsevol altra carn que tingueu a la nevera o al congelador i que us agradi. Això sí, haurà de ser a bocins petits o triturada. Sí realment ho cuineu per a infants la vedella és més tendra i els és més gustosa i fàcil de menjar.
3. Una vegada cuita la col i la patata, ho poses en un bol i ho aixafes amb una batedora manual, de les que anteriorment es muntava la nata. No passa res si queden grumolls.
4. Una vegada tens la col i la patata aixafada hi reverteixes el sofregit, ho remenes tot altra vegada i ho poses en una safata
5. Li poses formatge ratllat a sobre i al forn uns 10 minutets que es gratini.


No és gaire complicat eh!!! Us asseguro que està molt bo i que jo ho menjo de ben petita!!! I he pensat que era un recurs per a moltes mares que ja no saben que fer per a que els menuts es mengin la verdura... ja em direu el què!!!

Bon profit!!! :-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada