divendres, 14 de gener del 2011

AL FORMATGE DE CABRA


Ingredients:

  • 100 gr. de pasta de qualsevol tipus
  • 30 gr. de formatge de cabra
  • 1 ceba mitjana
  • 1 llauna de bolets o uns quants de frescos (uns 10- 15), si els bolets són frescos cal que aquests estiguin ben nets i passats per una paella prèviament amb un raig d'oli i una mica d'all i julivert, si ús agrada més.
  • 30 gr. de bacon
  • oli i sal
Aquesta vegada us proposo un plat que es pot cuinar amb qualsevol tipus de pasta i, pel meu gust, està exquisit!!!

Primer de tot dir- vos que, per tal de cuinar correctament la pasta, us mireu el següent link on Ricard Sanpere ho explica perfectament a la seva entrada "Cocció de la pasta".

http://cuinaibotigues.blogspot.com/2010/07/com-cuinar-la-pasta-correctament.html

Mentre bull la pasta, paral·lelament, en una paella, posarem un raig d'oli i hi afegirem la ceba tallada a dauets petits, els bolets i una mica de bacon. Feu- ho en aquest ordre ja que és important que la ceba estigui un pel rosseta quan hi tires els bolets i perquè el bacon és fregeix molt ràpid.

Quan tot està ben sofregit i la pasta bullida ho ajuntarem tot en una mateixa paella i hi afegirem el formatge per sobre deixant que es desfaci.
El formatge de cabra té aquella pell que no s'acaba de desfer, però no cal que la retireu perquè al remenar- ho tot plegat queda a bocins i li dona molt bon gust també.

Així doncs, aquí teniu un plat de pasta també ràpid i senzill de cuinar.
Espero que us agradi i, com sempre us dic, bon profit!!! :-)

3 comentaris:

  1. Nuria, gràcies per citar el meu post de "com cuinar la pasta". I la teva recepta té molt bona pinta. La pasta de qualitat i ben tractada, es converteix en un plat magnific.

    ResponElimina
  2. quina gana mas fet venir!!! ja se que em faré per dinar demà!

    idees per dinars de tupper?!?! anirien genials !! jejeje!

    cya dijous!

    ResponElimina
  3. Ricard, és un plaer citar el teu post i ja em diràs si t'ha agradat la recepta!!!

    Aretha, espero que t'agradi i, de fet, tota la pasta pot endur- se en tupper ja que si vols la pots escalfar en un microones o endur- te la freda, amanida de pasta que també està molt bona, ja en posaré alguna!!!

    Moltes gràcies als dos i salut!!! :-)

    ResponElimina