diumenge, 8 de gener del 2012

BOLETS farcits de pollastre


Tot i que no és època d'anar a buscar bolets, moltes espècies de bolets són comestibles i s'utilitzen tradicionalment a la cuina catalana i, com que l'altre dia vaig fer un plat que va caure molt bé, he pensat que us el presento a veure si us agrada...


Recepta

Primer separem el peu del capell, 
el peu no el tirem ja que el farem servir per un altre plat.


Els netegem i deixem escórrer.


Els col·loquem a la safata el forn de manera que quedi el capell a la part de sota i l'himeni a la part de dalt, doncs és el que farcirem.









Salem i tallem el pollastre,






omplim l'himeni, 

 i hi afegim el formatge fresc. 



Els especiem  


 i els posem al forn uns 30 min. 

 I aquí teniu el plat...


Menú

Carxofes al vapor amb un raig d'oli d'oliva verge.

Bolets farcits de pollastre, acompanyats amb una llesca de pa de llavors.



i de postre...


Taronja tallada a rodanxes i guarnida amb unes fulles de menta.

Aquest és un menú super equilibrat per aquests dies, després de festes, que tots ens posem a dieta. 
A veure què us sembla...

BON PROFIT!!! :-)D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada