divendres, 4 de febrer del 2011

TOMÀQUET AMB BECORA I FORMATGE DE CABRA


Aquest és el primer entrant que faig i que espero us agradi, és molt senzill de preparar i fer.

Agafeu un tomàquet d'aquests de pagès, que de mida també són més grans, també anomenat "Tomàquet varietat Marmande amb costelles". El renteu bé i en traieu la part de sobre deixant només la part de baix, que serà la que utilitzarem. No obstant la part de sobre la podeu utilitzar desprès per fer una amanida.
http://alamevacuina.blogspot.com/AMANIDA DE TOMÀQUET (varietat Marmande amb costelles)


Farciu la part de sobre, jo en aquest cas ho he fet amb becora (bonito del norte) i formatge de cabra.
La becora era de llauna i n'he aprofitat l'oli ja que era d'oliva i li dona més gust al tomàquet.
I el formatge de cabra era d'aquests que ja venen preparats en medallons i que són ideals per cuinar segons quins plats.

Doncs això és tot, ho poseu uns 20 minutets al forn i ja teniu un entrant ben sa i deliciós per fer als vostres convidats!!!
Espero us agradi, bon profit!!! :-)

2 comentaris:

  1. kina bona pinta!!!!!!!!!mmmmmm i kina gana!

    ResponElimina
  2. Jejeje!!!
    La veritat és que és molt fàcil de fer i està molt bo, almenys a mi em va agradar!!! Ja saps wapa si ho vols provar el dia que vulguis vens a casa i t'ho faig!!! :-)
    Merci per fer- te seguidora!!!
    Muaaaks

    ResponElimina