dilluns, 7 de febrer del 2011

MINI PIZZES

Aquesta vegada us he anat posant les fotos de cada un dels passos, no us queixareu eh!!! :-)

Primer pas: Fregir les bases de les mini pizzes. Aquestes bases poden ser de dues maneres:

1. De la manera tradicional, les feu vosaltres amb aigua, farina, llevat i oli.

2. Comprar les bases de les "empanadilles" què són més petites i ja ens serveixen.
Cal posar la paella al foc i primer deixar que s'escalfi l'oli. Aleshores anar fent cada una de les bases tenint en compte que només cal fer volta i volta ja que si no vigilem es poden cremar.



Segon pas: Prepar els ingredients que posarem al damunt de les pizzetes i aquests són:

Els que s'han de rentar, pelar, tallar i fregir.

- Carbassó
- Bolets
- Pebrot vermell
- Bacon


La resta.

- Becora (bonito del norte)
- Anxoves
- Tomàquet (rentar i tallar a trossos petits, a mida de dauets)
- Olives (que no siguin farcides d'anxova perquè sinó el gust seria massa fort i també cal rentar i tallar)
- Formatge rallat de tres estils: elemental, tendre del Cadí i parmesà en pols.
- Formatge de cabra fresc.

Tots aquests ingredients, com altres, els podem posar a les pizzetes al nostre gust, jo els he posat de la següent manera:

Primera mini pizza: Becora, pebrot vermell i formatge tendre del Cadí.
Segona mini pizza: Bolets, carbassó a làmines, Bacon i formatge parmesà en pols.
Tercera mini pizza: Anxoves, tomàquet, olives i formatge fresc de cabra.

Aquí teniu una mostra de com van quedar les mini pizzetes:

Tercera mini pizza: Anxoves, tomàquet, olives i formatge fresc de cabra.

Segona mini pizza: Bolets, carbassó a làmines, Bacon i formatge parmesà en pols.

Primera mini pizza: Becora, pebrot vermell i formatge tendre del Cadí.













I només em queda dir- vos un parell de coses. La primera que se'm va cremar una miqueta el pebrot vermell i la segona que espero que ho proveu i us agradin molt!!!

Per cert, aquestes mini pizzes es poden fer al forn també, ho he provat i queden molt bones, en una altra recepta ja ho veureu...

Bon profit!!! :-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada