dijous, 31 de maig del 2012

Truita de patata, ceba i carbassó.

Fer una truita de patates a vegades te la seva part complexa i per això he pensat que podia ser bo posar els passos que jo segueixo d'acord al meu gust, és clar!!!


Aquesta vegada hi he afegit carbassó ja que li dona un toc de gust boníssim a la truita de patates. També la podem fer només de carbassó o només de patates i ceba i el procediment seria el mateix amb la petita variació de l'ingredient...


Ingredients:
- 4 Ous
- 3 Patates mitjanes
- 2 Cebes mitjanes
- 1 Carbassó grandet
- Oli i Sal


Pelem les patates i les tallem a dauets petits. Les posem en una paella en oli abundant i ben calent i les deixem que es facin a foc lent.


També pelem i tallem les cebes a dauets petits i, en una altre paella, hi posem un raig d’oli d’oliva (no massa), tirem la ceba, la salem, tapem la paella perquè l'aigua que desprèn vagi incorporant-se a la cocció i la deixi cuita i tobeta i ho deixem també amb el foc baix. Anirem remenat fins que ens quedi cuita i apagarem el foc abans de que ens quedi daurada, caldrà vigilar que no se'ns cremi.


Una vegada fetes les cebes i les patates les apartem en un plat, si no tenim tantes paelles, i preparem el carbassó. Si tenim una altra paella lliure el preparem allà. El pelem i tallem a dauets també petits i el posem a la paella amb un raig d'oli i deixem que es faci a foc lent, que quedi tobet.

Una vegada fetes les tres coses, les patates, la ceba i el carbassó, batem els ous en un bol fondo i els salem. Ho barregem tot i ho deixem reposar per tal que quedi tot més melós, una mitja hora més o menys.


Finalment, en una paella neta i amb un raig d'oli d'oliva, deixem que aquesta s'escalfi a foc ben alt i hi afegim la barreja. Tot seguit baixem el foc i quan estigui ben cuit l'ou i li haguem donat un parell de voltes ja estarà llesta.

Doncs be espero us quedi molt bona... mireu la meva!!! 




Bon profit!!! :-)D

2 comentaris:

  1. M'encanten les truitetes! Has probat de fer-les amb la ceba confitada?
    Petons.

    ResponElimina
  2. Ostres Eduard, no ho he probat però ho probaré!!! Quina bona idea!!! Nyam!!! :)D Gràcies!!!

    ResponElimina