Aquesta vegada hi he afegit carbassó ja que li dona un toc de gust boníssim a la truita de patates. També la podem fer només de carbassó o només de patates i ceba i el procediment seria el mateix amb la petita variació de l'ingredient...
Ingredients:
- 4 Ous
- 3 Patates mitjanes
- 2 Cebes mitjanes
- 1 Carbassó grandet
- Oli i Sal
Pelem les patates i les tallem a dauets petits. Les posem en una paella en oli abundant i ben calent i les deixem que es facin a foc lent.
També pelem i tallem les cebes a dauets petits i, en una altre paella, hi posem un raig d’oli d’oliva (no massa), tirem la ceba, la salem, tapem la paella perquè l'aigua que desprèn vagi incorporant-se a la cocció i la deixi cuita i tobeta i ho deixem també amb el foc baix. Anirem remenat fins que ens quedi cuita i apagarem el foc abans de que ens quedi daurada, caldrà vigilar que no se'ns cremi.
Una vegada fetes les cebes i les patates les apartem en un plat, si no tenim tantes paelles, i preparem el carbassó. Si tenim una altra paella lliure el preparem allà. El pelem i tallem a dauets també petits i el posem a la paella amb un raig d'oli i deixem que es faci a foc lent, que quedi tobet.
Una vegada fetes les tres coses, les patates, la ceba i el carbassó, batem els ous en un bol fondo i els salem. Ho barregem tot i ho deixem reposar per tal que quedi tot més melós, una mitja hora més o menys.
Finalment, en una paella neta i amb un raig d'oli d'oliva, deixem que aquesta s'escalfi a foc ben alt i hi afegim la barreja. Tot seguit baixem el foc i quan estigui ben cuit l'ou i li haguem donat un parell de voltes ja estarà llesta.
Doncs be espero us quedi molt bona... mireu la meva!!!
Bon profit!!! :-)D
M'encanten les truitetes! Has probat de fer-les amb la ceba confitada?
ResponEliminaPetons.
Ostres Eduard, no ho he probat però ho probaré!!! Quina bona idea!!! Nyam!!! :)D Gràcies!!!
ResponElimina