- 1 ceba
- 1 all
- 1 pastanaga
- 1 pebrot verd o vermell, 2 si és molt petit.
- 1 api
- 1 pot de tomàquet fregit, pot ser triturat o no, és igual.
També hi ha la opció de fer bullir el tomàquet i pelar- lo, més natural.
- 1 llauna de tonyina, a poder ser natural, de 450 gr.
(En el meu cas no ha pogut ser ni natural ni de 250 gr. perquè no en quedaven al super).
- 4 ous, tot i que depèn de la quantitat de base de pastís que us surti.
Per guarnir el plat:
- Salmó fumat
- Amanida de qualsevol tipus
- Tomàquets cherry
Cuinem el plat:
El primer que hem de fer és rentar bé totes les verdures i tallar- les ben petites.
El primer que tallem és la ceba i l'afegim a la paella amb un raig d'oli.
Després l'all.
Seguidament , la pastanaga.
En rasquem la pell i la tallem també a bocins per afegir- la a la paella.
El pebrot.
El rentem molt bé, tant per dins com per fora, i també el tallem i afegim a la paella.
I, per últim, tallem l'api i també l'afegim a la paella.
Batem els ous, millor amb la batedora.
Després, una vegada cuit el sofregit, el vertim en un pot i el triturem.
Ara ja podem vertir la tonyina esmicolada al bol en que la posarem al forn i vertir- hi el sofregit per sobre, tot barrejant- ho tot i repartint- ho equitativament.
Col·loquem la safata que hi ha el pastís dins una altra amb dos o tres dits d'aigua i ho posem al forn a mode de "bany maria".
Cal que estigui al forn una mitja hora com a mínim, 3/4 d'hora i, si cal, fins i tot una hora. Anar- ho mirant amb un escuradents a veure si està prou fet.
Un cop fet ho retirem del forn, deixem que s'enfredi i ho posem a la nevera fins a l'hora de servir.
Muntem el pastís:
Vertim el pastís en una safata.
Per sobre hi posem els talls se salmó fumat i al voltant de la safata l'amanida i els tomàquets cherry, això ho posem al nostre gust.
I aquí teniu el pastís!!!
Ara ja el podeu fer la presentació del plat i servir a taula...
A nosaltres sí que ens va agradar, tot i que podria millorar...
Bon profit!!! :-)D
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada