dilluns, 6 de juny del 2011

TAPES al gust de la CHAMPIONS!!!

El dia de la Champions un amic va fer unes tapes que estaven delicioses i, la veritat, em va semblar molt adient publicar- les al bloc per si en voleu fer un tastet també vosaltres!!!

He de dir que amb una de les tapes va guanyar un concurs, a veure si endevineu amb quina va ser?

Torrada de formatge de cabra i pernil serrà


Torrades untades amb sobrassada i mel


Aquestes dues tapes us recomano que les poseu 5 minuts al forn ja que queden molt més gustoses.


Nius de patata amb hamburguesa, acompanyat d'enciam, tomàquet i formatge



Passos a seguir per fer aquesta última tapa:

Ingredients: Patates, enciam, tomàquets cherry, formatge a llenques, i mandonguilles.










1. Pelem la patata i la rentem.











2. Ratllem la patata.

















3. Fregim la patata.








4. La deixem que xopi l'oli el paper de cuina.








5. I ja la tenim llesta per fer la tapa amb l'hamburguesa i els guarniments.







Només ens cal fregir les hamburgueses, col·locar- les sobre els nius de patata, posar- hi la llenca de formatge a sobre deixant que es desfaci una miqueta amb l'escalfor, tallar l'enciam menut i posar- lo a sobre amb la meitat d'un tomàquet cherry per acabar d'arrodonir la tapa...







Esperem que us agradin i que proveu a fer- les ja que són molt senzilles i estan delicioses!!!

Bon profit!!! :-)D

Per cert, gràcies al cuiner!!! ;-)P

2 comentaris:

  1. Hola!!!
    Sóc el xef que ha cuinat aquestes delicatessens de Champions.
    Espero que us agradi moooolt les receptes i que les cuineu mooooltes vegades.
    Salut i cuineu
    Xef Roger

    ResponElimina
  2. Un URRAAAA al super chef!!! jejeje!!! ;-)P
    Moltes gràcies Roger!!!
    Muaks

    ResponElimina