dimecres, 12 de gener del 2011
RAVIOLIS FARCITS DE CEBA, NOUS I MEL
Aquesta vegada potser tardeu una miqueta més de 10 minuts...
Seguim amb la mateixa pasta, Gran Ripino Giovanni Rana, però aquesta vegada farcida de ceba, nous i mel. No obstant aquesta vegada la guarnirem amb de crema de llet, nous pelades per sobre i una miqueta de nou moscada.
Sobretot recordeu què una de les coses més importants a tenir en comte al fer aquest plat és el següent: poses l'olla a bullir amb un xic d'oli i sal i quan bull hi tires la pasta uns 4 minuts, sobretot no deixeu que passin més de 4 minuts perquè us quedaria desfeta, la retires de l'olla i la deixes escórrer.
Aquesta vegada empres també una olla més petita on hi escalfes la crema de llet, havent- hi afegit una mica de nou moscada. Una vegada serveixes la pasta al plat ho reverteixes per sobre afegint- hi les nous pelades.
També us he de dir que necessitareu un minut més o dos per netejar una olla de més!!! Jejeje!!! Però val la pena que el plat és també fàcil, ràpid i boníssim!!! Bon profit!!! :-)
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Això de rentar si que és emprenyador... Tot i tenir rentavaixelles, jo soc de la gent meticulosa que ho posen dins quasi net... Però netajar en fa mandra i també pena per l'aigua que es perd... Per cert... saps que hi ha un vi que quasi té el teu nick.. :))... es diu Aurum http://unxicdaquiidalla.blogspot.com/2011/01/aurum.html
ResponEliminaJajaja!!! Jo sóc de les que a vegades no poso les olles perquè em fa cosa o perquè penso que les hauré de tornar a fer servir en breu... però no sóc tant meticulosa com tu eh!!! El rentaplats és això, un rentaplats!!! si ho he de fregar abans quin rollo!!! Jeje!!! :-)
ResponEliminaLo del vi no ho sabía però m'ha fet molta gràcia!!! He mirat el blog i està molt bé!!! :-)
Gràcies per la informació i salut!!! :-)