Tot i que no és època d'anar a buscar bolets, moltes espècies de bolets són comestibles i s'utilitzen tradicionalment a la cuina catalana i, com que l'altre dia vaig fer un plat que va caure molt bé, he pensat que us el presento a veure si us agrada...
Recepta
Primer separem el peu del capell,
el peu no el tirem ja que el farem servir per un altre plat.
Els netegem i deixem escórrer.
Els col·loquem a la safata el forn de manera que quedi el capell a la part de sota i l'himeni a la part de dalt, doncs és el que farcirem.
Els especiem
I aquí teniu el plat...
Menú
Carxofes al vapor amb un raig d'oli d'oliva verge.
Bolets farcits de pollastre, acompanyats amb una llesca de pa de llavors.
i de postre...
Taronja tallada a rodanxes i guarnida amb unes fulles de menta.
Aquest és un menú super equilibrat per aquests dies, després de festes, que tots ens posem a dieta.
A veure què us sembla...
BON PROFIT!!! :-)D
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada