dijous, 20 de gener del 2011

AMANIDA AL FORMATGE DE CABRA

Una amanida ben senzilla, ràpida de fer i molt gustosa!!!

Només cal que renteu l'enciam iceberg, l'escorregueu bé, el talleu a bocins i el serviu en un plat. Hi afegiu unes quantes olives, jo en aquest cas n'he afegit unes de casolanes que són molt bones i molt gustoses, fetes al estil de les gazpacha.
I per acabar hi afegiu el formatge de cabra. Aquest el podeu afegir de dues maneres:
- Tal qual us vingui la rodanxa servir- la al plat
- Primer fer escalfar les rodanxes una miqueta al microones, uns 20 segons màxim, i desprès servir- les al plat.
La veritat és que depèn molt del tipus de formatge de cabra que utilitzeu. Jo, en aquest cas, al utilitzar- ne un que ja venia servit a rodanxes i sense pell no l'he escalfat, doncs era molt cremós.

Apa ja teniu una altra amanida... és nota que m'agraden molt eh!!!

Bon profit!!! :-)

2 comentaris:

  1. pero que buena pinta que tiene!! ademas va de perlas como primer plato...fresco y sano.
    Me estan dando ganas de hacerme una para la cena!Saludos!!

    ResponElimina
  2. Jajaja!!! A mi las ensaladas me encantan y me hago un montón de veces para cenar... ya publicaré más, porque cada una puede ser muy diferente!!!
    Me alegro que te gusten y gracias!!!

    ResponElimina