dimecres, 19 de gener del 2011

TRUITA DE FORMATGE I SOBRASADA a l'estoig de vapor léuké

Aquesta vegada si que us proposo una idea innovadora!!! Sobretot per als que encara no ho conegueu!!! :-)

Sabeu què és léuké? Doncs és un conjunt d'idees pràctiques, de qualitat, innovadores i de disseny avanguardista. Els seus productes sempre estan fets amb la idea de sorprendre als usuaris i facilitar- los el poder gaudir de la cuina de la manera més senzilla.

Si en voleu saber més podeu anar a la seva web:
http://www.lekue.es/idioma.php

Jo aquesta vegada us presento l'estoig de vapor per a 1- 2 persones, que us pot servir per cuinar infinitat de plats i combinacions mantenint el gust dels aliments al màxim, ja que és cuina al vapor, i gastant el mínim de greix.

Doncs aquí teniu una truita de sobrassada i formatge on la mínima complicació és:
  • Batre un ou o dos, segons la mida, afegir- hi una mica de crema de llet, llet sola si no en teniu, perquè fa que quedi més esponjosa la truita i abocar- ho a l'estoig.
  • Afegir- hi el formatge, en aquest cas formatge emmental laminat,
  • Afegir- hi també la sobrassada, en aquest cas de Mallorca i en terrina, què és més fàcil d'escampar.
  • Tapar l'estoig i posar- lo al microones, al màxim de 700MW i uns 3 minuts.
I aquí teniu el resultat final, una esponjosa i deliciosa truita... Espero que us agradi!!!

Ja penjaré més receptes cuinades amb l'estoig de vapor de léuké, que jo el faig servir molt!!!

Bon profit!!! :-)

2 comentaris:

  1. Para mi uno de los mejores inventos, yo lo tengo hace mucho y sobre todo el pescadito en el micro está de vicio, ahora lo uso menos porque ya no como sola como antes

    ResponElimina
  2. I tanto, yo lo uso un montón y si, si, el pescado esta buenísimo, las tortillas de todo tipo, algunas verduras, etc... Me encanta, además es rápido y sencillo de usar y lavar... :-)))

    ResponElimina