A diferència d'altres tipus de pizza, que son més contundents, aquesta opció és més lleugera i saludable. Un plat ple de nutrients i ideal per prendre a l'hora de dinar.
Ingredients:
- Pinya natural
- Pernil cuit
- Tomàquet fregit o salsa de tomàquet
- Mozzarella rallada
- Espècies variades: orenga, pebre, albahaca i romer
Passos a seguir:
- Cobrim la massa de pizza amb la salsa de tomàquet i hi espargim les espècies.
- Escampem la mozzarella per tota la base fins que quedi ben coberta.
- Tallem la pinya i el pernil i els repartim uniformement.
- Fiquem la pizza al forn, prèviament escalfat a 200 gr., durant 10 minuts. És important que no es cremi el formatge, per tant hem d'estar pendents i si veiem que la mozzarella es pot cremar i que la massa encara no està llesta posem el forn a escalfar només per sota.
I ja tenim la PIZZA!!!
Espero que us agradi, sobretot ha estat ideal per un dia de futbol com avui... jejeje!!!
BON PROFIT!!! :-)D
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada