dilluns, 9 de gener del 2012

HAWAIANA


A diferència d'altres tipus de pizza, que son més contundents, aquesta opció és més lleugera i saludable. Un plat ple de nutrients i ideal per prendre a l'hora de dinar.


Ingredients:

  • Pinya natural
  • Pernil cuit
  • Tomàquet fregit o salsa de tomàquet
  • Mozzarella rallada
  • Espècies variades: orenga, pebre, albahaca i romer

Passos a seguir:
  1. Cobrim la massa de pizza amb la salsa de tomàquet i hi espargim les espècies.
  2. Escampem la mozzarella per tota la base fins que quedi ben coberta.
  3. Tallem la pinya i el pernil i els repartim uniformement.
  4. Fiquem la pizza al forn, prèviament escalfat a 200 gr., durant 10 minuts. És important que no es cremi el formatge, per tant hem d'estar pendents i si veiem que la mozzarella es pot cremar i que la massa encara no està llesta posem el forn a escalfar només per sota.

I ja tenim la PIZZA!!!
Espero que us agradi, sobretot ha estat ideal per un dia de futbol com avui... jejeje!!!

BON PROFIT!!! :-)D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada