He de dir que amb una de les tapes va guanyar un concurs, a veure si endevineu amb quina va ser?
Torrada de formatge de cabra i pernil serrà
Aquestes dues tapes us recomano que les poseu 5 minuts al forn ja que queden molt més gustoses.
Nius de patata amb hamburguesa, acompanyat d'enciam, tomàquet i formatge
Passos a seguir per fer aquesta última tapa:
Ingredients: Patates, enciam, tomàquets cherry, formatge a llenques, i mandonguilles.
1. Pelem la patata i la rentem.
2. Ratllem la patata.
3. Fregim la patata.
4. La deixem que xopi l'oli el paper de cuina.
5. I ja la tenim llesta per fer la tapa amb l'hamburguesa i els guarniments.
Només ens cal fregir les hamburgueses, col·locar- les sobre els nius de patata, posar- hi la llenca de formatge a sobre deixant que es desfaci una miqueta amb l'escalfor, tallar l'enciam menut i posar- lo a sobre amb la meitat d'un tomàquet cherry per acabar d'arrodonir la tapa...
Esperem que us agradin i que proveu a fer- les ja que són molt senzilles i estan delicioses!!!
Bon profit!!! :-)D
Per cert, gràcies al cuiner!!! ;-)P
Hola!!!
ResponEliminaSóc el xef que ha cuinat aquestes delicatessens de Champions.
Espero que us agradi moooolt les receptes i que les cuineu mooooltes vegades.
Salut i cuineu
Xef Roger
Un URRAAAA al super chef!!! jejeje!!! ;-)P
ResponEliminaMoltes gràcies Roger!!!
Muaks