Passos a seguir:
- Poseu la paella al foc
- Quan sigui una mica calenta hi poseu la sobrassada, la quantitat a gust del consumidor.
- Quan veieu que comença a desfer- se hi afegiu les mongetes i aneu remenant.
- Per últim unes cullerades de mel i seguiu remenant.
- al cap de 5- 8 minuts ja teniu les llenties guarnides i per servir al plat.
Aquest plat me'l va ensenyar a fer un amic molt especial i des d'aleshores el faig sovint perquè m'agrada molt!!! Gràcies Víctor!!! :-)
Bon profit!!! :-)
Per cert que ell també té un blog, si el voleu veure...
ResponEliminahttp://gastrofilia.blogspot.com/
Una receta super curiosa...en mi vida la habia visto! no voy a decirte que no lo intentare...jajaja...!!!
ResponEliminaSaludos
Hola guapa!!!
ResponEliminaPues ya te digo que esta super buena, yo tampoco la había probado antes que me la enseñara Víctor y la verdad que ahora la hago muy a menudo!!!
Espero que te guste!!! :-)D
Saludos,
Núria