Avui us presento un plat senzill i fàcil de fer, degut a que la majoria del plat és precuinat, això sí molt complert!!!
Anem per passos...
Ingredients:
- Enrotllat de pollastre farcit de gambes (el podeu comprar a la Sirena)
- 200gr. d'Espinacs (poden ser frescos o congelats, només han d'arrencar el bull)
- 120gr. de Mongetes seques (les podeu bullir vosaltres o utilitzar un pot precuinat)
- Ametlla per picar
- Per fer beixamel (jo he utilitzat la de Gallina Blanca)
- Llet
- Nou moscada
- Formatge ratllat
1. Posem aigua a bullir per coure els espinacs, que són congelats i que no cal descongelar prèviament. Els fem arrencar el bull i els deixem escórrer.
2. Posem a escórrer també les mongetes.
3. Descongelem el rodó de pollastre al microones, uns tres minuts.
4. Una vegada tenim tot això preparat, posem les mongetes al fons de la plata amb els espinacs a sobre i per últim el rodó.
5. Fem una picada d'ametlla que escampem per sobre.
6. Preparem una beixamel, amb un petit detall a tenir en compte, hi afegim una miqueta de nou moscada que hi dona un gust excepcional.
7. Una vegada feta la beixamel l'escampem damunt el rodó i les mongetes i espinacs.
8. Hi afegim una mica de formatge ratllat a sobre.
9. I ho posem al forn uns 15 minuts. (Recordem que el rodó és un plat precuinat i com que prèviament l'hem descongelat no necessita gaire cocció)
10. I aquí teniu el plat, només us el cal emplatar!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada